Bella

Rohkeus ei vaadi suuria harppauksia, vaan paljon pieniä askelia.
Crazybaby's Surprise Lady "Bella"
kääpiöpinserinarttu
s.31.10.2012
Polvet 1/1
-----------
Blogin toisena päätähtenä seikkaileva pikkuinen, superiloinen nelivuotias Bella kääpiöpinserineiti, joka tunnetaan myös nimillä Nakki, Lusu, Leppa, Lihapulla sekä ne niin monet monet muut.

Luonteeltaan Bella on iloinen ja innokas, mutta osaa myös rauhoittua. Bellasta löytyy myös se kääpiöpinsereille tyypillinen itsepäinen puoli, jonka vuoksi sen kouluttaminen ei ole ollut kaikkein helpoin operaatio. Bellalla ei ole myöskään juurikaan miellyttämisenhalua, vaan se tekee asioita lähinnä herkun toivossa tai ihan omaksi huvikseen. Kehupalkalla koira ottaakin parhaiten kontaktia, kun nami ei ole se, minkä vuoksi asiat tehdään.
Leluista Bella ei ole koskaan innostunut. Se saattaa pari kertaa haukata uutta lelua, mutta sen jälkeen se tuskin kiinnostaa erityisesti.
Bella on yhden ihmisen koira ja se näkyykin meidän arjessa paljon. Bella viihtyy myös muiden seurassa ja tykkää vieraista, mutta se hiihtelee silti melkein koko ajan mun perässä, eikä päästä mua silmistään edes nukkuessaan.

Bellalla on paljon hassutuksia ja epätavallisia tapoja ja mieltymyksiä. Yksi jokapäiväisistä pelleilyn aiheista on sana 'ulkoilemahan'. Tämä saa Bellan kirjaimellisesti hyppimään seinille, onhan se ulkoilu niin mahtavaa! Myös syömiseen liittyvät sanat 'ruokaa', 'syödään' ja 'nälkä' saavat pikkukoiran korvat hörölle
Bella myös rakastaa piiloleikkejä! Sen mielestä on parasta, kun immeinen menee peiton alle piiloon ja Bellan pitää kaivaa peitto pois löytääkseen. :D Bella menee myös itse piiloon peiton alle, nukkuakseen siellä! Se tekee tätä aina, edes kesähelteillä ei voi nukkua ilman omaa peittoa.


Tuloksia

Mätsärit
Match show 31.1.-16 Kodin terraPUN-                                  
Match show 22.5.-16 HaukkuvaaraSIN3                                   
Match Show 11.2.2017 Keski-Suomen KennelkerhoSIN-